През май стартираме с нови локации. Виж кои са те

19.04.2024

Вече отворихме регистрацията за част от турнирите през май! А до края на месеца ще обявим поне още три състезания в цялата страна. Голямата новина е, че от този месец стартираме турнир от сериите Challenger в Карлово, както и еднодневни турнири в Кюстендил и Велинград.

Kyustendil Cup на 11 май

Започваме с еднодневно състезание в Кюстендил в спортен център “Зона Спорт”, където освен добре поддържани клей кортове ни очакват и страхотни условия за релакс между срещите. Наградите за финалистите в размер на 250 лв. са осигурени от домакина - аксесоари от Wilson, серията Roland Garros.

Турнирът е от категория ITL 250, a срещите са във формат 1 сет до 6. Регистрацията продължава до 9 май, а сред първите заявили участие са Симеон Аданов, Иво Боджаков, Антони Иванов и местните звезди - Владимир Велков и Тони Гогов. Остават само 10 места!

👉 Включи се в Kyustendil Cup ITL 250

Дебютен турнир във Велинград на 18 май

На 18 май отиваме във Велинград за следващия съботен турнир от категория ITL 250. Домакин на двубоите е тенис клуб “Roger”, при конна база “Сивек”, където ви очакваме след 10:00 ч., а Булеко 2000 ще осигури награди за участниците.

Двубоите ще се играят в 1 сет до 6, а за отпадналите след първата среща сме планирали утешителен турнир, както и награден фонд за финалистите. Записването продължава до 16 май, така че все още имаш време да се включиш.

👉 Регистрирай се за Velingrad Cup ITL 250

Стартираме Challenger турнири в Карлово

Записването за Challenger турнирите в София, Пловдив, Варна и Кюстендил върви с пълна сила, а една от новите ни локации е Карлово. Форматът на 1 Challenger Karlovo е същият като в останалите градове - 1 сет до 6, като само финала се играе в 2 сета до 6 с шампионски тайбрек.

Напомняме ти, че при тези състезания, участниците избират локацията, датата и часа на срещата, и няма такса за записване. Разходите за топки и наем на корт се поемат от играчите, а при разногласия се играе при клуба-домакин - в случая тенис кортове “Карлово”.

Регистрацията за 1 Challenger Karlovo е отворена до 3 май, а двубоите ще се изиграят между 6 и 19 същия месец.

👉 Запиши се от тук

Турнирите в София

Zaimov Night Tour / Начинаещи:

  • От 6-19 май
  • Корт: хард
  • 24 играча, само мъже
  • Формат: 1 сет до 6 за 60 мин.
  • Записване до 3 май
  • Ниво: ИТН 10 - 8

Paradise Ladies Night ITL 500:

  • От 15-28 април
  • Корт: клей
  • 24 участнички, само жени
  • Формат: 2 къси сета до 4
  • Записване до 3 май
  • Ниво: ИТН 10 - 6

Съвсем скоро ще отворим записването за състезанията за напреднали и ITL 500 в София, както и вечерни турнири в Пловдив и Казанлък. Следи сайта и социалните ни канали, за да не пропуснеш записването!

Остават последни места за първия ни Мастърс

В края на май организираме е първият Мастърс от шампионата на Weekend Tour - Santa Marina Masters в Созопол. Турнирът ще бъде изключително силен - сред участниците са почти всички от топ 20 на Интерактив Тенис. Победителят ще грабне 1000 точки за националното класиране и голямата награда - уикенд за двама в СПА Ризорт Св. Иван Рилски, Банско. Като част от общността, ще получиш преференциални цени за настаняване във в.с. "Санта Марина".

Таксата за участие е само 100 лв. до 23 април, при гарантирани минимум 3 срещи и настаняване при домакините. Ще играем всички видове игри: сингъл мъже и жени, както и двойки мъже и смесени в групи. Форматът на срещите е 2 от 3 къси сета, а за отпадналите ще има утешителен турнир… общо взето те очакват много тенис, релакс и забавление в Созопол. Вече има записани над 80 любители!

👉 Включи се в Santa Marina Masters до 21 май

 

---

*Ако искаш да има любителски турнири и в твоя град, пиши ни на office@interactive-tennis.com и ще съдействаме за организацията.

Последни новини
Новият шампион при напредналите е Павлин Петров (ВИДЕО)25.07.2024

Павлин Петров спечели своята първа титла в Интерактив Тенис, след като снощи на финала надигра Никол...