През юни организираме турнири в девет града. Покажи какво можеш.

23.05.2024

Вече отворихме регистрацията за част от турнирите през юни! Съвсем скоро ще обявим поне още един в София, който ще бъде за смесени двойки. А до тогава, освен един от най-големите ни турнири - Vimax Open 2024 / Grand Slam, в календара ще видиш и няколко еднодневни. Също така вече редовно организираме сериите Challenger в София, Пловдив, Варна и Кюстендил.

Ето къде можеш да играеш през юни...

Bankya Cup на 8 юни

Започваме с еднодневно състезание в гр. Банкя на кортовете на Тенис Академия “Йорданови”, където ще играем сингъл на директни елиминации във формат 1 сет до 6. За отпадналите в първия кръг сме подготвили утешителен турнир. Победителят на Bankya Cup ще получи 250 точки за националното класиране.

Като гледаме списъка с играчи… очакваме оспорвани двубои. Сред първите заявили участие са Милен Георгиев, Георги Маринов и пловдивчанинът Ангел Стоименов. Най-вероятно Ангел се готви този път да вземе купата, след като през февруари стигна до финал, но тогава Атанас Гаджев отмъкна трофея. Ще видим…

Остават само 10 места, а регистрацията продължава до 6 юни

🎾 Включи се в Bankya Cup ITL 250

турнир банкя

Kazanluk Cup на 29 юни

В края на месеца отиваме в гр. Казанлък отново за еднодневен турнир. На кортовете на тенис клуб “Break point” ще играем сингъл на директни елиминации във формат 1 сет до 6. За отпадналите в първия кръг ще има утешителна схема, а победителят на Kazanluk Cup ще получи 250 точки за националното класиране.

🎾 Включи се в Kazanluk Cup ITL 250

Отново в Казанлък се провежда и вечерен турнир, а срещите от Rozova Dolina Cup са във формат 2 от 3 сета до шест, както е в професионалния тенис. Двубоите ще се изиграят между 10-30 юни, а регистрацията е отворена до петък, 7 юни. Очакваме те на кортовете на ТК “Розова долина”! 

Тенис лагер и турнир в едно – Therma Tennis Camp 2024

Заедно с Тенис Академия “Йорданови” те каним на първия ни тенис лагер и турнир в едно! Очакваме всички начинаещи или напреднали играчи, който искат да подобрят играта си между 24-30 юни в Кранево.

Регистрацията за Therma Tennis Camp 2024 вече е отворена и сме осигурили специални места в любимия ни петзвезден хотел Therma Eco Village, който ще ни предостави тенис кортове на метри от морето.

Специално за общността ни, Георги Йорданов е подготвил 7-дневна тренировъчна програма. В рамките на 30 часа всеки един играч ще подобри своята игра, а след това ще има възможност да приложи наученото в турнир. За повече информация и записване, виж тук

therma tennis camp

Challenger турнири в страната

Местата за Challenger турнирите в София, Пловдив, Варна свършиха като “топъл хляб”, но в Кюстендил все още имаш възможност да се включиш. Форматът навсякъде е един и същ - 1 сет до 6, като само финала се играе в 2 сета до 6 с шампионски тайбрек.

Напомняме ти, че при тези състезания, участниците избират локацията, датата и часа на срещата и няма такса за записване. Разходите за топки и наем на корт се поемат от играчите, а при разногласия се играе при клуба-домакин. За Кюстендил това е спортен център “Зона Спорт”.

Регистрацията за 3 Challenger Kyustendil е отворена до 31 май, а двубоите ще се изиграят между 3-23 същия месец.

🎾 Запиши се за 3 Challenger Kyustendil

Турнирите в София

Vimax Open 2024 / Grand Slam:

 • От 3-23 юни
 • Корт: клей
 • 128 играча, мъже и жени
 • Формат: 2 от 3 сет до 6
 • Награден фонд: над 2500 лв.
 • Записване до 30 май

BNTC Night Tour / Напреднали:

 • От 17-30 юни
 • Корт: клей
 • 24 играча, мъже и жени
 • Формат: 1 сет до 6 за 60 мин.
 • Записване до 14 юни

Ivanyane Next Gen:

 • Подходящ за прохождащи в тенис
 • Събота, 15 юни
 • Корт: хард
 • 12 играча, мъже
 • Формат: 1 сет до 6
 • Записване до 13 юни

green life open

Остават последни места за тенис почивката в Каваци

Между 14-16 юни сме в Каваци, за тенис почивка от шампионата на Weekend Tour. Регистрацията за Green Life Open 2024 все още е отворена и вече почти няма места. Част от претендентите за спечелването на 250 точки са Краси Минтов от Казанлък, Николай Цонков, както и Пламен Джонгов от Пловдив. Очакват ни прекрасен 4-звезден хотел - Green Life Beach Resort, оспорвани тенис двубои, страхотни награди и най-вече много, много време и усмивки със семейството и приятелите. 

И да не забравим… голямата награда е уикенд за двама в Green Life Ski & Spa Resort, Банско, а участниците вече са над 20.

🎾 Включи се в Green Life Open до 12 юни

---

*Ако искаш да има любителски турнири и в твоя град, пиши ни на office@interactive-tennis.com и ще съдействаме за организацията.

Последни новини
"Алигаторът" е първият полуфиналист на Vimax Open19.06.2024

Бившият No.1 Едиз Батран снощи си извоюва място сред полуфиналистите на Vimac Open Grand Slam в София. Виж видеа и резултатите до момента.