През февруари стартираме турнири на нова локация. Виж къде.

25.01.2024

Вече отворихме регистрацията за събитията през февруари, които към момента са 10. А голямата изненада е, че стартираме турнир от сериите Challenger и в Перник. Родното място на No 1 за 2022 г., Светльо Стоичков, отдавна попадна в полезрението ни… време е да видим с кого той си прави спарингите и държи това високо ниво.

Напомняме ти, че при Challenger турнирите, участниците избират локацията, датата и часа на срещата, и няма такса за записване. Разходите за топки и наем на корт се поемат от играчите, а при разногласия се играе при клуба-домакин. За Перник това е спортен комплекс “Асат”.

👉 Регистрацията за 1 Challenger Pernik е отворена до 9.02. Запиши се от тук.

Вечерен турнир от категория ITL250

Изненадите продължават. През февруари, в София стартираме вечерен турнир от категория ITL250, който е отворен за всички нива на игра. Напомняме ти, че всички точки от турнира важат за националното класиране.

Състезанието е за 24 участника, а форматът на срещите е 2 от 3 къси сета, с тайбрек до 10. Мачовете се играят вечер на закрито, всеки ден след 20:00 ч.

👉 Запиши се за Lyulin Winter Night ITL250 до 02.02

ТК “Люлин 6” е домакин и на категория ITL500

Февруарският турнир от категория ITL500 в София започва на 19-ти и записването вече е отворено. Категорията е подходяща за напреднали играчи, които търсят много адреналин и искат да прогресират в класирането.

Таксата за участие и за двата вечерни турнира включва наем на корта, тенис топки, купи и медали. Очакваме те в Люлин!

👉 Запиши се за Lyulin Winter Night ITL500 до 16.02

Вечерен турнир само за жени

През февруари продължаваме серията от събития само за жени. Вторият турнир тази година е от категория ITL500 и победителката ще добави 500 точки в актива си за националното класиране. Схемата е отворена за 24 любителки на тениса.

Форматът на игра е идентичен с този на състезанията при мъжете, а двубоите се провеждат в рамките на две седмици. Турнирът е подходящ за всички тенисистки от начинаещи до напреднали.

Очакваме те на кортовете на ТК "15:40" всяка вечер от 20 или от 21 ч.

👉 Регистрацията за 15:40 Ladies Night е отворена до 3.02

Турнири за прохождащи в тениса и начинаещи

Ако си начинаещ тенис любител от София и искаш да играеш с разнообразни опоненти, то 18.82 Winter Night / Начинаещи е точно за теб. През февруари има два турнира, но за първия вече няма места. А за втория - регистрацията тепърва започва.

Турнирът е отворен за всички играчи на общността ни с рейтинг от ИТН 10-8, които нямат никакъв или имат малък състезателен опит. Форматът е 2 от 3 къси сета, с тайбрек до 10. Срещите се играят на закрито, всеки ден след 20:00 ч., а победа в турнира ти носи 25 точки за класирането.

👉 Запиши се за втория 18.82 Winter Night / Начинаещи до 17.02

Ако искаш да вдигнеш нивото и имаш нужда от треньорски съвети, очакваме те на 3 февруари след 16 ч., на 15:40 Next Gen в София. ​​Заедно с домакините от ТК “15:40” организираме бутиков формат, отворен само за прохождащи в любителския тенис. Всички участници имат възможност да усетят тръпката от състезателната игра, в комбинация със съвети от професионални треньори.

До участие се класират 12 играча, с рейтинг ИТН 10 и всички са разделени в 4 групи по трима, а основната схема започва от четвъртфинал. Разбира се, форматът на срещите с съобразен изцяло с нивото на игра на участниците - 1 сет до 6.

👉 Регистрацията за 15:40 Next Gen е отворена до 02.02

Безплатни турнири

От понеделник, 12 февруари, освен в Перник започват и Challenger сериите в София, Пловдив и Варна, които са от категория ITL125. Участието е безплатно, разходите за наем на корт и топки се поемат от играчите, а срещите се провеждат в удобно за теб време.

Запиши се за Challenger турнира в твоя град от тук.

---

*Ако искаш да организираме турнир и в твоя град, пиши ни на office@interactive-tennis.com.

Последни новини
Новият шампион при напредналите е Павлин Петров (ВИДЕО)25.07.2024

Павлин Петров спечели своята първа титла в Интерактив Тенис, след като снощи на финала надигра Никол...