Кой ще е последният полуфиналист на ITL 500 в Люлин?

25.02.2024

След няколко изненади в схемата, Боян Петков е първият сигурен финалист на вечерния ITL 500 в Люлин. В долната част на схемата, победителят от днешния четвъртфинален двубой между Радо Владимиров и Милен Георгиев, ще се изправи утре срещу Андрей Андреев на полуфинал.

Само преди дни Милен дебютира на Lyulin Winter Night ITL 250, след страхотен финал срещу перничанина Светльо Стоичков, завършил с 6:3. Шампионът е в страхотна форма, но Радо Владимиров е машина. Двамата не са се срещали досега и определено се очертава интересен четвъртфинал. Двубоят им е насрочен за днес, 25 февруари от 17:00 ч., а всички желаещи да гледат срещата на живо са добре дошли на кортовете в Люлин.

милен георгиев

Милен Георгиев с втори четвъртфинал на ITL 500

Милен Георгиев за втори път играе на четвъртфинал на вечерен турнир от категория ITL 500. На 15:40 Winter Night през януари, той отпадна на крачка от полуфинала, след оспорван мач с Мартин Дамянов, завършил с тайбрек при 4:1 1:4 10:3.

Георгиев стигна до днешния двубой с поставения под #2 в схемата - Владимиров, след категорична победа над Марин Бърнеков и 4:1 4:0. А Радо отстрани изгряващата звезда при напредналите Тони Гогов с 4:1 4:1. Припомняме ви, че Радо спечели Финалният Мастърс през декември и е втори в националното класиране.

радослав владимиров

Втори полуфинал за Андрей Андреев

Победителят от срещата между Радо и Милен ще се бори за финал с Андрей Андреев. През този сезон, Андреев вече два пъти стига до полуфинал, като в първия се изправи срещу Петьо Борисов на 15:40 Winter Night ITL 500. Двамата ни показаха доста високо ниво на игра и изключителна динамика в разиграванията, но малко не достигна на Андрей да затвори мача. След драматичен завършек с 36:48 4:2 10:2, Петьо продължи напред към финала и вдигна купата.

С нетърпение очакваме следващите две срещи от турнира в Люлин, за да разберем кой ще е опонентът на финалиста - Боян Петков.

Очакваме ви днес от 17:00 ч. в ТК "Люлин 6", за да гледаме заедно титаничният сблъсък между Радо и Милен. А за всички, които не успеят да дойдат на място, ще излъчим запис от мача в YouTube канала ни.

Последни новини
Новият шампион при напредналите е Павлин Петров (ВИДЕО)25.07.2024

Павлин Петров спечели своята първа титла в Интерактив Тенис, след като снощи на финала надигра Никол...