ИТЛ кани любителите на тениса на Четвърти вечерен турнир

26.05.2023

Социалната тенис мрежа Интерактив тенис кани всички фенове на спорта да се включат в Четвъртия вечерен турнир. Той ще се проведе в столичния клуб “Дипломат” и ще стартира на 9 март с мачовете на начинаещите в категория ИТЛ 125.

Записването за тях е отворено до 6 март, а в схемата могат да се включат и мъже, и жени. Надпреварата е подходяща както за играчи с малък опит в състезания, така и за любители, които почти не са играли на точки, но искат да трупат умения. Средно напредналите ще се включат в Четвъртия вечерен турнир на 16 март, като могат да заявят участие до 13 март. Напредналите излизат на кортовете на 23 март, записването за тях е отворено до 20-и.

Тенис клуб “Дипломат” приема Интерактив тенис за втори път след 2017 г., когато домакинства на 12 Вечерен турнир. И този път организаторите очакват много желаещи да играят, тъй като любителите са в отлична форма, а условията на кортовете в парка на дипломатически клуб “Глория Палас” в Горна баня са перфектни.

Срещите започват от 20:00, 21:00 и 22:00 часа, а настилката е клей. Форматът на състезанието е Fast4: 2 къси тайбрек сета до 4, а при трети сет победителят се определя чрез "шампионски тайбрек". Всеки участник може да заяви до два неудобни дни, а организаторите ще съобразят програмата с предпочитанията му.

Календарът на ИТЛ продължава с надпреварата при начинаещите и средно напредналите от Третия вечерен турнир в клуб 360. Приятелите на тениса могат да се запишат за участие в състезанието на напредналите от Третия вечерен турнир, за трите категории на Четвъртия вечерен турнир, както и за първите две състезания от семейната тенис и СПА верига Уикенд тур – Sani Resort Tennis Holiday 2020 и Sandanski Open / Weekend Tour 2020. Дамите пък могат да се включат в MG Ladies Night 2020, който стартира на 9 март.

Последни новини
Новият шампион при напредналите е Павлин Петров (ВИДЕО)25.07.2024

Павлин Петров спечели своята първа титла в Интерактив Тенис, след като снощи на финала надигра Никол...