През юли сме на прохлада в Правец. Идваш ли?

07.06.2024

Представи си, че играеш тенис през юли на прохлада, край брега на езеро... и то само на 70 км. от София! Е, това място съществува! Запази си датите 26-28 юли, когато ще отиваме за Hyatt Pravets Open 2024.

Регистрацията вече е отворена, а в Правец ни очакват лукс и четиризвездно преживяване на кортовете на Hyatt Regency Pravets Resort. Отиваме в обновения хотел за втори път и знаем, че условията за игра и почивка са страхотни! На по-малко от час път от София ще се гмурнем сред живописни хълмове и езерни брегове. От прозорците на стаите се вижда езерото или Стара планина. Домашните любимци също са добре дошли.

🎾 Ела на турнира в Правец

hyatt pravets

Като част от общността на Интерактив Тенис ти предоставяме преференциални пакетни цени за 2 и 3 нощувки, с включени закуска и вечеря на блок маса. А ако искаш да се включиш в състезанието, включи се още сега - очаква те тенис и СПА в едно!

Турнирът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали, а ако платиш таксата си за участие преди 26 юни, тя ще бъде само 100 лв.!

Какъв е форматът?

Hyatt Pravets Open 2024 е категория ITL 250 и победата ще ти донесе 250 точки в актива за националното класиране. Ще играем сингъл мъже и жени, както и двойки, а форматът на срещите е 2 от 3 къси сета. Разбира се, за отпадналите ще има утешителен турнир… общо взето те очаква достатъчно тенис.

И да не забравим… голямата награда е уикенд за двама в комплекса. В дебютното ни издание миналата година шампион беше Едиз Батран, но финалистът Милослав Марчев също бе отличен от домакините с ваучер за СПА процедури в луксозния салон на комплекса.

🎾 Ранно записване до 26 юни

Специална оферта за настаняване

Не забравяй също така, че в турнирите на Weekend Tour всички участници и гости, получават специална оферта за настаняване. Цените започват от €220 на човек за две нощувки, със закуска и вечеря на блок маса. Ранното записване вече е отворено, а местата за Правец са само 30!

Hyatt Regency Pravets 4* предлага луксозна почивка и приятно тенис преживяване. Всички стаи и апартаменти в хотела са с гледка към планинските околности или езерото. За любителите на активните семейни почивки комплексът има и голф игрище – Правец голф клуб. А когато дойде време за почивка, имаме на разположение закрит отопляем басейн, външен басейн, луксозен СПА център с над 200 вида процедури, включително от Бали и Тайланд. За децата има детски клуб, за трениращите - фитнес зала.

Вечерите можем да прекарваме заедно в стилните гурме ресторанти или пиано бара, за да се насладим докрай на приятелската компания. И да обсъдим играта, разбира се. Почти няма време за чудене… ранното записване за Hyatt Pravets Open 2024 е отворено до 26 юни!

ненчо балабанов

Спомени от дебютния ни турнира в Правец през 2023

Още преди началото на събитието в групите се отличаваха две имена – Милослав Марчев и Едиз Батран. Няма да пропуснем да отбележим и включването на актьора Ненчо Балабанов, който направи дебюта си именно в Weekend Tour преди 9 години, а Правец е неговата любима дестинация. На корта той показа израстване в играта си, като успя да премине ситото на квалификациите и да се класира за финалите. Освен на сингъл, Ненчо се включи и в двойките, като негов партньор в надпреварата бе именно Едиз Батран.

Финалът на сингъл между Едиз и Милослав бе черешката на тортата, а още в първите минути Милослав поведе с 3:1. Еди успя да се върне в срещата след два свои пробива и при 4:5 имаше възможността да сервира за титлата. Геймът започна добре и той стигна до 40:0 и 3 поредни мачбола. Но точно когато всички мислеха, че срещата е в края си, Милослав успя да се върне в играта по прекрасен начин. Изравни до 40:40, а после неутрализира четвърти мачбол и в крайна сметка успя да върне пробива за 5:5.

Всичко се реши в тайбрека. Марчев се възползва от спада в играта на Натран и резултатът стана 5:2 точки, когато дойде големият обрат. Последваха 5 поредни точки в полза на Алигатора и така той завоюва втората си титла от Правец. Как ще се развият двубоите тази година, предстои да видим. Ела между 26-28 юли на Hyatt Pravets Open 2024.

🎾 Ела на турнира в Правец

Последни новини
Новият шампион при напредналите е Павлин Петров (ВИДЕО)25.07.2024

Павлин Петров спечели своята първа титла в Интерактив Тенис, след като снощи на финала надигра Никол...