Идва големият есенен турнир на ITL - "Sofia Masters 1000"

27.05.2023

Ето, че след края на „ерата Федерер“ и паралелно на започващия професионален тенис турнир Sofia Open идва и времето на голямото есенно предизвикателство за аматьори – септемврийското издание на Sofia Masters 1000.

Няма друг тенис турнир за любители в България с формат като нашия! Форматът ни е същият като този на професионалистите, който да може да запълни схема от над 100 играча, при това в няколко поредни години! Затова сме предвидили началото му да започне с квалификации, които стартират на 26 септември, а основната схема с най-добрите 16 играчи съгласно техните текущи резултати и ранкинг, както и с победителите от квалификациите, ще започне с мачове от 06 октомври.

В нея мачовете се играят в пълния формат 2 от 3 сета, а някои двубои ще бъдат пряко излъчвани на живо. Финалът е предвиден за 16 октомври, ако времето ни позволи да се движим по програма, разбира се! Есенния ни мастърс ще даде на победителите много допълнителни точки, които ще им отворят път към участие във финалния Masters.

„Малкият Roland Garros“ на София се очаква с нетърпение от всички любители, които обичат играта, защото дава възможност на играчите да премерят сили в истински формат. Ние ITL искаме ви дадем точно това, а от вас се очаква желание, вдъхновение и спортна кондиция!

Който не е опитал да поиграе на такова ниво, той все още не знае, колко уникална емоция, адреналин и забавление, се крият в този уникален формат, който запазената марка на ITL! Естествено мястото е специално подбрано, за да направи преживяването наистина отлично - домакин на събитието са кортовете на БНТЦ в Борисовата градина.

Представи ли си го вече? Ти на централен корт под прожекторите на нощното осветление, в прохладна есенна вечер, с укорен от адреналин пулс и подкрепен от приятели, които наблюдават мача ти. Ти си звездата! Ние само ти помагаме да стигнеш до върха на “Sofia Masters 1000 - Autumn 2022”. Ще бъде неповторимо!

Турнирът ни е уникален и се счита за едно от най-важните тенис събития – с награден фонд, с участници от цялата страна, без ограничения за ниво на тенис умения, ранкинг, възраст или националност, с неповторима атмосфера, с мачове, които се помнят дълго. Можеш да станеш част от него сега!

Всичко това е напълно възможно и започва само след няколко дни. Записването продължава до 23 септември включително! Все още имаш време да се запишеш! Ние вярваме, че с играта си всеки участник ще даде своя ценен принос към това значимо тенис събитие!

Не отлагай и превърни една от твоите мечти в реалност - очакваме те!

Последни новини
Новият шампион при напредналите е Павлин Петров (ВИДЕО)25.07.2024

Павлин Петров спечели своята първа титла в Интерактив Тенис, след като снощи на финала надигра Никол...