Добре дошли на MG Open 2018!

26.05.2023

Вече 6 години организираме вечерни турнири в София за всички любители на тениса. Тази година решихме да ви изненадаме и с едно ново допълнение към нашата лига - двудневен турнир за всички, които искат да премерят сили по между си в един и изпълнен с емоции, ноемврийски, тенис уикенд в столицата.

Турнирът ще бъде разделен на две, за да даде възможност на играчи с различен рейтинг да се забавляват, играейки любимата игра.

Начинаещите ще мерят сили на 24-ти /събота/, а всички останали – на 25-ти /неделя/. За участие, при начинаещите, могат да се запишат всички настоящи членове на лигата с рейтинг от 10 до 7 включително, като гарантираме на всеки участник най-малко две срещи. Единственото условие за категорията е играчът да има поне един изигран мач от ITL преди старта на MG Open 2018.

 
На 25-ти схемата ще бъде отворена за всички с профили в ИТЛ, без значение от рейтинга им. Желаещите могат да се запишат до 23-ти ноември /петък/. Побързайте, защото местата са ограничени!
Форматът на турнира е един тайбрек сет до 6, а срещите и двата дни ще започват от 12 часа. Наградите за победителите са осигурени от HEAD България.
 
MG Tennis Club се намира в сърцето на София, в пищната зеленина на парка „Заимов“. Любителите на тениса ще имат на разположение три закрити корта с настилка GreenSet comfort. Висококачественото, спортно съоръжение предлага модерно градско пространство с уникален дизайн – съчетание на зелена паркова среда и тенис кортове от най-висок клас. Приятелите на тениса могат да отпочиват в покрития външен бар MG Champions Cafe.
 
Очакваме Ви!
 
Последни новини
Васил Марков е новият шампион на Green Life Open20.06.2024

Купата на сингъл мъже и голямата награда на Green Life Open отидоха при Васил Марков. Виж запис от ф...