Цветан Иванов продължава силното си представяне

26.05.2023

Цветан Иванов продължава силното си представяне в финалния Мастърс на най-голямата любителска верига в България.

В петък вечерта той победи N2 в годишната ранглиста на Интерактив тенис Красимир Маринов с 2:0 сета (6:3, 6:2) в група „Андре Агаси“ и си осигури двубой с фаворита в турнира Радослав Владимиров. Така Цецо гарантира първото място в годишната ранглиста на Радослав Владимиров.

Радо спечели двата Мастърса от категория ITL1000 през 2018-та и преди финалите имаше в сметката си 2000 точки. С извоюваните досега три победи в Lotto ITL Finals 2018 той взе още 600 точки, а ако спечели турнира те ще станат 1500. И сега обаче Владимиров е недостижим в класирането и ИТЛ ще има нов шампион. Миналогодишният носител на тази титла Адриан Стоименов ще бъде детрониран, а Радо ще грабне титлата „най-добър играч за 2018-та“.

В среща от група „Пийт Сампрас“ на Lotto ITL Finals 2018 Станислав Иванов се наложи с 2:0 сета (6:3, 6:2) над Цветомир Ценков и също отива на полуфинал. Така в битка за място на финала ще излязат Радослав Владимиров срещу Цветан Иванов и Цветан Бешевишки срещу Станислав Иванов.

Днес на кортовете на MG Tennis Club в мач на честта от група „Андре Агаси“ един срещу друг ще застанат Цветан Бешевикши и Камен Маздрашки, но срещата е без значение за класирането в турнира.

Полуфиналите ще се играят в понеделник и вторник от 20:00 часа.

Последни новини
Новият шампион при напредналите е Павлин Петров (ВИДЕО)25.07.2024

Павлин Петров спечели своята първа титла в Интерактив Тенис, след като снощи на финала надигра Никол...