Нека заедно да подкрепим една благородна кауза

06.06.2023

The Human Safety Net и Интерактив Тенис ви каним на третото издание на благотворителната инициатива - "The Human Safety Net". Турнирът ще се проведе на 17 юни на кортовете на "Тенис клуб 1882", като началото на първите срещи от груповата фаза на турнира ще бъде дадено в 9:00 ч.

За The Human Safety Net (THSN)

THSN е международна инициатива, в която хора помагат на хора. Програмите, по които тя работи, подкрепят уязвими семейства и малки деца, както и интегрират бежанци в обществото, посредством намирането на работа. THSN си сътрудничи с компании и фондации, за да разшири обхвата на целите си.

Инициативата е активна в 23 държави и работи с 61 неправителствени организации. В България THSN подпомага на деца и родители, които живеят в уязвима среда, като си партнира с фондация “За нашите деца”, по програмата “Да дадем път на услугите за ранно детско развитие”.

„Радваме се, че можем да допринесем и да сме част от тази благородна кауза. В същото време приветстваме всички желаещи да се включат в каузата, както и да поиграят любимата игра“ - каза мениджъра на "Интерактив тенис" Ивайло Цанков.

Заедно ще прекараме един вълнуващ ден на корта и с общи усилия ще подкрепим деца и семейства, живеещи в уязвима среда в общините Раковски, Марица и Перущица. 100% от набраните средства ще бъдат дарени на Фондация „За Нашите Деца“ за общата програма „Холистична подкрепа за ранното детско развитие“.

Включи се в благотворителния турнир

Регистрацията за турнира е отворена до 15 юни, като всеки желаещ може да заяви участието си от тук, като направи дарение в размер на 45 лв.

Заповядай и нека помагаме заедно докато се забавляваме!

Последни новини
Емилиан Милушев с дебютна титла при втория си финал на Next Gen16.10.2024

Емилиан Милушев е новият шампион на Next Gen турнира в София, които се проведе в неделя. На финала т...