Нашите партньори:


През 2016г. Интерактив Тенис и Lotto сключват договор за партньорство при организирането на най-популярните турнири в София - Вечерните турнири. От тогава турниритe носят и името на италианската марка ”Lotto Вечерни Турнири“.

Lotto е италианска марка за спортна екипировка създадена през 1973 г. През повече от 40 годишната си история марката се свързва с имена като Борис БекерМартина НавратиловаДжонДейвид Нюкомб и др. Също така Lotto винаги е част от турнирите от Големия шлем и ATP World Tour.

SPORT DEPOT е официален представител на марката за България повече от 15 години, а продукти с марка Lotto могат да бъдат намерени във всеки един магазин от веригата, както и онлайн на www.sportdepot.bg


Марка номер едно в света на тениса - Wilson, спонсор на Роджър Федерер и на първата ракета на България Григор Димитров, подкрепя турнирите от серията „Weekend Tour“, като официалната топка на турнирите е US Open. 
За България официален представител и вносител на Wilson са верига магазини Sport Box


     

Фирма "ЕСЕН” ООД е частна българска компания, създадена през 2006, специализирана в спортната индустрия. Позната като официален търговски представител на "Баболат" за България. 

През 2012г. става генерален спонсор на Интерактивна Тенис Лига.

През 2014г. получи и приз за цялостен принос към развитието на ИТЛ, респективно любителския тенис в България.


Медийни партньори:

  

Партньори